Saturday, October 30, 2010

Humayraa @ 2 Months Old

Semenjak suda bertukar template dan skin...saye umumkan entry2 di dalam blog ini tak lain dan tak bukan pasal si Mangi saye ni sajer...yer la karang cite pasal maknye, korang muntah ler pulak kan...Emm...nape saye panggil si Mangi=Wangi sebab budak ni wangi jer...hehehh...mane taknye asyik sapu losen je dek mummy nye..ye lah kate girl kan...kenalah wangi slalu...gambar ni Si Mangi dah 2 bulan usianye...rase kejap jer...jap lagi dah 2tahun, pastu 20tahun..pastu kawen..owh no! tak dapat dibayangkan My baby ni jadi milik orang lain..ape haku merepek nih...
Oklah ni gambar Humayraa di usianye 2bulanan...bam bam tak die??

~Yang ni sekali tengok macam baby boy kan die?~

~Jadi saye pakaikan topi bunga2 atas pale supaya nampak ler girl sket...~

Sekian...entry di pagi buta...

0 comments:

Saturday, October 30, 2010

Humayraa @ 2 Months Old

Semenjak suda bertukar template dan skin...saye umumkan entry2 di dalam blog ini tak lain dan tak bukan pasal si Mangi saye ni sajer...yer la karang cite pasal maknye, korang muntah ler pulak kan...Emm...nape saye panggil si Mangi=Wangi sebab budak ni wangi jer...hehehh...mane taknye asyik sapu losen je dek mummy nye..ye lah kate girl kan...kenalah wangi slalu...gambar ni Si Mangi dah 2 bulan usianye...rase kejap jer...jap lagi dah 2tahun, pastu 20tahun..pastu kawen..owh no! tak dapat dibayangkan My baby ni jadi milik orang lain..ape haku merepek nih...
Oklah ni gambar Humayraa di usianye 2bulanan...bam bam tak die??

~Yang ni sekali tengok macam baby boy kan die?~

~Jadi saye pakaikan topi bunga2 atas pale supaya nampak ler girl sket...~

Sekian...entry di pagi buta...

No comments: