Thursday, December 2, 2010

Saya Jeles Dengan 'Dia'...

Sebenarnye entry ini ade berbaur kejelesan terhadap seseorang...Kami tak penah pon berjumpa, kawan bukan, sedare pon bukan..cuma pertalian antara customer dan seller sajer...Saye membeli satu produk kecantikan dari dia...memula blog hoping, tah cmne terjumpa blog dia. Mase tu dia tengah preggy...Ape yg saye jeleskan sangat tuh?? Okla, story2 sket pasal dia yer...Dia masih muda dalam 25-26 umo dia, ade anak kembar twin boy, kurus tggi orangnye, kulit putih/kuning langsat, berkerjaya (macam keje gomen), suami sorang jer (tak kan kembar pulak), orang kelantan. Tu jelah yang saye tau pasal die.. Ok ape yang saye jeleskan pasal die ye? Saye jeles sebab...

1. Dia berfitting cantik dan vouge walaupun sudah beranak skali kuarnye dua orang..
2. Dia sangat vouge walaupun dengan 2orang twin yang masih kecil...
3. Dia still cun melecun walaupun dengan berkerjaya, anak twin dan tiada pembantu rumah a.k.a bibik untuk membantu membuat kerja2 rumah dan menjaga anak...
4. Dia sangat cantik, pada saye laa...

Kenapa saye jeles?? Sebabnye dia ade cukup mase nak mencantikkan diri walaupun dengan twin boy nye...series cakap memang dia pandai bergaya dengan shawl ala2 orang arab giteww...Saye yang baru anak seorang ni pon kalau bersiap ala kadar jer a.k.a caplin sebab baru nak make-up anak dah memanggil2...hmm, camne dia buat yer?Agaknye kalau saye tanye dia, dia nak jawab tak?? Kalau nak tengok orangnye, boleh google Lynna (A Walk To Remember)...pastu anda komen sendiri okeh?

3 comments:

hasnolleilla said...

dah tgk lyna tu..cantik..jgn jeles2 shila..kamu pun cantik kan..hehe..
ska tgk die pakai shwl..love shwl too! tapi sekrg xleh pakai dah,hubbyku jeling terbalik je,,haha xpela,as long as hubby i like! i ikut je..(poyo je ayat kan?)

shilafaizz said...

kan hani kan..gojes gitu lyna tu kan...shila suka gak shawl tp bila dh pki tgk cermin mcm kelaka jek muka ku..bukakkk balek...
cuma kagum la dh la ank twin pakai bergaya gitu..haku ni pakai le shawl skali di tarik dek Myra senget benget suda...

Wahida Shukeri said...

sheila, cantik tu subjective la..kita semua adalah ciptaan Tuhan yg cantik...tapi sis lynna tu mmg pandai bersolek..cantik..

Thursday, December 2, 2010

Saya Jeles Dengan 'Dia'...

Sebenarnye entry ini ade berbaur kejelesan terhadap seseorang...Kami tak penah pon berjumpa, kawan bukan, sedare pon bukan..cuma pertalian antara customer dan seller sajer...Saye membeli satu produk kecantikan dari dia...memula blog hoping, tah cmne terjumpa blog dia. Mase tu dia tengah preggy...Ape yg saye jeleskan sangat tuh?? Okla, story2 sket pasal dia yer...Dia masih muda dalam 25-26 umo dia, ade anak kembar twin boy, kurus tggi orangnye, kulit putih/kuning langsat, berkerjaya (macam keje gomen), suami sorang jer (tak kan kembar pulak), orang kelantan. Tu jelah yang saye tau pasal die.. Ok ape yang saye jeleskan pasal die ye? Saye jeles sebab...

1. Dia berfitting cantik dan vouge walaupun sudah beranak skali kuarnye dua orang..
2. Dia sangat vouge walaupun dengan 2orang twin yang masih kecil...
3. Dia still cun melecun walaupun dengan berkerjaya, anak twin dan tiada pembantu rumah a.k.a bibik untuk membantu membuat kerja2 rumah dan menjaga anak...
4. Dia sangat cantik, pada saye laa...

Kenapa saye jeles?? Sebabnye dia ade cukup mase nak mencantikkan diri walaupun dengan twin boy nye...series cakap memang dia pandai bergaya dengan shawl ala2 orang arab giteww...Saye yang baru anak seorang ni pon kalau bersiap ala kadar jer a.k.a caplin sebab baru nak make-up anak dah memanggil2...hmm, camne dia buat yer?Agaknye kalau saye tanye dia, dia nak jawab tak?? Kalau nak tengok orangnye, boleh google Lynna (A Walk To Remember)...pastu anda komen sendiri okeh?

3 comments:

hasnolleilla said...

dah tgk lyna tu..cantik..jgn jeles2 shila..kamu pun cantik kan..hehe..
ska tgk die pakai shwl..love shwl too! tapi sekrg xleh pakai dah,hubbyku jeling terbalik je,,haha xpela,as long as hubby i like! i ikut je..(poyo je ayat kan?)

shilafaizz said...

kan hani kan..gojes gitu lyna tu kan...shila suka gak shawl tp bila dh pki tgk cermin mcm kelaka jek muka ku..bukakkk balek...
cuma kagum la dh la ank twin pakai bergaya gitu..haku ni pakai le shawl skali di tarik dek Myra senget benget suda...

Wahida Shukeri said...

sheila, cantik tu subjective la..kita semua adalah ciptaan Tuhan yg cantik...tapi sis lynna tu mmg pandai bersolek..cantik..