Wednesday, December 29, 2010

Family In-Laws Gathering

Assalamualaikum semuaaa....
Kat sini nak citer pasal family in-law punye gathering on Christmas Holiday tempoh hari..pak mertua tempah chalet kat depan Laut Selat Melaka uols...sangat seronok bukak pintu trus nampak laut...*hmm..bahaya gak kalo tetiba tsunami ke kan...nauzubillah..minta dijauhkan..*
Kami berkumpul di Pengkalan Balak, Melaka...wat BBQ,makan2,bersenang2 sajer...Saje lah pak mertua nak kumpulkan semua anak2 nye..adik ipar yg tua setahun dari ku tak dapat nak join..al maklum die nun jauh di utara sinun..tapi motif pak mertuaku wat gathering ni ialah nak bersama2 dengan semua anak2 nye...especially Along n family...walaupun dok dekat tapi susah sangat nak berkumpul dengan siblings..ade masalah dalaman, tak taula nape kak ipar a.k.a biras ku itu tak suka berkumpul dengan family in-law aku...susah2 lam pantang dua2 anak mak mertua ku jugak yg dok bela die...silap2 anak no 3 ni pon mak mertua aku jage lagik..apa daaa, nak kena brain wash ker??
Vokeylaa..ni gambar2 kami bersuka ria...si Myra macam tau2 je gi jenjalan kat laut...kurang tido, berjage jek...yealah sronok la die angin sepoi2 bahasa bertiup kann...die kan tak bleh panas,kena angin suka lah die...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
elelelele....sukenye die! geget karang baru tau


lakiku dah 'ireng' sebab mandi laut berjam2..padan muke! aku lg cerah dari die sekarang...mwahahaha

Family In-Laws...
and cuba korang tengok dua beranak ni....macam photocopy je kannn....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Myra tengokla ayah dah 'ireng'...Myra pon dok gelakkan ayah die...hahahaha

2 comments:

Wahida Shukeri said...

chubby nye anak ko sheila..rasa nk cubit2 je pipi dia tu..

shilafaizz said...

nak tengok lagi banyak gambo die yg pipi mcm pau tuh tgk ler kat fb...heheh

Wednesday, December 29, 2010

Family In-Laws Gathering

Assalamualaikum semuaaa....
Kat sini nak citer pasal family in-law punye gathering on Christmas Holiday tempoh hari..pak mertua tempah chalet kat depan Laut Selat Melaka uols...sangat seronok bukak pintu trus nampak laut...*hmm..bahaya gak kalo tetiba tsunami ke kan...nauzubillah..minta dijauhkan..*
Kami berkumpul di Pengkalan Balak, Melaka...wat BBQ,makan2,bersenang2 sajer...Saje lah pak mertua nak kumpulkan semua anak2 nye..adik ipar yg tua setahun dari ku tak dapat nak join..al maklum die nun jauh di utara sinun..tapi motif pak mertuaku wat gathering ni ialah nak bersama2 dengan semua anak2 nye...especially Along n family...walaupun dok dekat tapi susah sangat nak berkumpul dengan siblings..ade masalah dalaman, tak taula nape kak ipar a.k.a biras ku itu tak suka berkumpul dengan family in-law aku...susah2 lam pantang dua2 anak mak mertua ku jugak yg dok bela die...silap2 anak no 3 ni pon mak mertua aku jage lagik..apa daaa, nak kena brain wash ker??
Vokeylaa..ni gambar2 kami bersuka ria...si Myra macam tau2 je gi jenjalan kat laut...kurang tido, berjage jek...yealah sronok la die angin sepoi2 bahasa bertiup kann...die kan tak bleh panas,kena angin suka lah die...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
elelelele....sukenye die! geget karang baru tau


lakiku dah 'ireng' sebab mandi laut berjam2..padan muke! aku lg cerah dari die sekarang...mwahahaha

Family In-Laws...
and cuba korang tengok dua beranak ni....macam photocopy je kannn....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Myra tengokla ayah dah 'ireng'...Myra pon dok gelakkan ayah die...hahahaha

2 comments:

Wahida Shukeri said...

chubby nye anak ko sheila..rasa nk cubit2 je pipi dia tu..

shilafaizz said...

nak tengok lagi banyak gambo die yg pipi mcm pau tuh tgk ler kat fb...heheh