Monday, May 28, 2012

New Cake In The List

Alhamdulillah, bermula dari minat akhirnya jadi sumber pendapatan sampingan...

Bermula dengan menjual Kek Karamel dan Choc Moist Cake, now sy menjual juga Lemon Cream Cheese Rainbow Cake dan Russian Black and White Cake...lets cekidout!

Depan: Lemon CC Rainbow Cake
Belakang Russian Black n White Cake (RBW)

gambar ni dari blog cikgu baking sy...http://kakzusemanisgula.blogspot.com/


Russian Black and White Choc Cake...mabelessss!! series sangat sedapp



Kek Karamel...

Kalau berminat nak buat tempahan, just sms me yer: 014-9786771. tenkiu !!


6 comments:

♥ Wina ♥ said...

nyum nyum! sedapnye Shila..insyallah nak rasa nanti :-)

shilafaizz said...

hehee...tenkiu wina..

Ina Hashim said...

sedap sangat nampak kek2 tu Shila...klu le akak stay dekat2 aje,kompem akak dah order :D

shilafaizz said...

hehee...mmg sedap kak...

ashra said...

Alhamdulillah shila..tu yg nama nye rezki kan...
Huwaaaa.....shila da mula langkah.akak je belum.minat mmg minat..tapi da ada baby ni,terbentut jap kek dan jahitan yg kununnya minat tu..hehe

Moga terus berjaya ye..
Emm.......nantik nak,kita tempah ye...

shilafaizz said...

kak ash, thanx a lot...hehee
memang minat membaking ni..tapi disebabkn keje kene betul2 manage mase.. sy masih hold nak bukak page sebab bila ade Page FB ni kene committed, order masuk pon banyak..sy takut xbleh commit nak fulfill order cstmr je..huhuu. skrg pon alhamdulillah xmenang tgn..

Monday, May 28, 2012

New Cake In The List

Alhamdulillah, bermula dari minat akhirnya jadi sumber pendapatan sampingan...

Bermula dengan menjual Kek Karamel dan Choc Moist Cake, now sy menjual juga Lemon Cream Cheese Rainbow Cake dan Russian Black and White Cake...lets cekidout!

Depan: Lemon CC Rainbow Cake
Belakang Russian Black n White Cake (RBW)

gambar ni dari blog cikgu baking sy...http://kakzusemanisgula.blogspot.com/


Russian Black and White Choc Cake...mabelessss!! series sangat sedapp



Kek Karamel...

Kalau berminat nak buat tempahan, just sms me yer: 014-9786771. tenkiu !!


6 comments:

♥ Wina ♥ said...

nyum nyum! sedapnye Shila..insyallah nak rasa nanti :-)

shilafaizz said...

hehee...tenkiu wina..

Ina Hashim said...

sedap sangat nampak kek2 tu Shila...klu le akak stay dekat2 aje,kompem akak dah order :D

shilafaizz said...

hehee...mmg sedap kak...

ashra said...

Alhamdulillah shila..tu yg nama nye rezki kan...
Huwaaaa.....shila da mula langkah.akak je belum.minat mmg minat..tapi da ada baby ni,terbentut jap kek dan jahitan yg kununnya minat tu..hehe

Moga terus berjaya ye..
Emm.......nantik nak,kita tempah ye...

shilafaizz said...

kak ash, thanx a lot...hehee
memang minat membaking ni..tapi disebabkn keje kene betul2 manage mase.. sy masih hold nak bukak page sebab bila ade Page FB ni kene committed, order masuk pon banyak..sy takut xbleh commit nak fulfill order cstmr je..huhuu. skrg pon alhamdulillah xmenang tgn..