Wednesday, May 16, 2012

I Am Ready


Sy kan terhinginnnn sangat nak begini lagi...


*Ops cekci! perut orang ni sah2 bukan perut ai yer..perut ai kalau preggy buruks, stretchmark merata...heheee


Dan sy juga terhinginnnn sangat nak ni....

Alololooo...comey2...
Best jugak kalau kali ni blue color...if pink lagi pon syukur...


Kawan2, doakan sy cepat2 preggy yer...tak sabar nak melalui pregnancy journey once again...rase contraction mase bersalin...sakit tapi nikmat! cannot describe how's the feeling bila baby keluar tu...nak BF semula...semua2 lah nak rase pengalaman enjoy, cramp2 kaki, bengkak kaki, baby kicking, baby hiccups, sakit kene jahit lagi...erkks...;)




7 comments:

♥ Wina ♥ said...

aminnnn wina doakan :-)

shilafaizz said...

hihiii..tenkiu wina :)

Nanie Khairani said...

InsyaAllah... Nanie pun doakan mudah-mudahan ada rezeki tak lama lagi... :)

Wahida said...

Salute lah kat ko shila...;)

shilafaizz said...

wahida, deyy nak salute ape weh? salute sebab beranak kah? hahah sakit tapi bila pikir balik bape jam je aih...aku tengah mencari tips pasal hypnobirthing sekarang ni katenye bagus untuk kurangkan sakit contraction

shila shahila said...

ameen. best ada baby :)

Anonymous said...

AMMIINNNNN....

Wednesday, May 16, 2012

I Am Ready


Sy kan terhinginnnn sangat nak begini lagi...


*Ops cekci! perut orang ni sah2 bukan perut ai yer..perut ai kalau preggy buruks, stretchmark merata...heheee


Dan sy juga terhinginnnn sangat nak ni....

Alololooo...comey2...
Best jugak kalau kali ni blue color...if pink lagi pon syukur...


Kawan2, doakan sy cepat2 preggy yer...tak sabar nak melalui pregnancy journey once again...rase contraction mase bersalin...sakit tapi nikmat! cannot describe how's the feeling bila baby keluar tu...nak BF semula...semua2 lah nak rase pengalaman enjoy, cramp2 kaki, bengkak kaki, baby kicking, baby hiccups, sakit kene jahit lagi...erkks...;)




7 comments:

♥ Wina ♥ said...

aminnnn wina doakan :-)

shilafaizz said...

hihiii..tenkiu wina :)

Nanie Khairani said...

InsyaAllah... Nanie pun doakan mudah-mudahan ada rezeki tak lama lagi... :)

Wahida said...

Salute lah kat ko shila...;)

shilafaizz said...

wahida, deyy nak salute ape weh? salute sebab beranak kah? hahah sakit tapi bila pikir balik bape jam je aih...aku tengah mencari tips pasal hypnobirthing sekarang ni katenye bagus untuk kurangkan sakit contraction

shila shahila said...

ameen. best ada baby :)

Anonymous said...

AMMIINNNNN....