Tuesday, June 4, 2013

Kuruskan Badan...Pakai Corset/Gridle?

Bila preggy mesti la badan naik kan kan..same goes to me lah. Tang lengan, badan xnaik mana...tapi peha terasa lah lelemaks terkumpul...Sebab apa? Sebab bila jalan berlaga-laga peha ni hah! Tu jer trend-setting nak tau kalau badan ai naik...heheh...Ngeriiiii....Tak seksi beb. Mwahahahaha...

So time berpantang nanti harus lah kuruskan balik peha drumstick nih. Haiyooo tak mau lah peha gemuks cenggini, tak best lah nak jalan terasa2 peha berlaga.

Mak x mampoo nak beli PB bagai...lagipun xmau nanti hangat2 tahi hayam...beli mahal2 pakai kejap..membazir amalan syaiton kan...So alternatif lain, nak cari girdle yg ok ikut majoriti. Tanya kawan2, dorang suggest girdle cosway...Corset xpakai sebab badan xnaik, so nak kempiskan tummy and kecikkan peha that's why nak cari girdle jer...Hat Cosway cenggini punya...


Wahhh mantap kans?? Mihmihmih....sebelah  kanan tu corset cosway...ai nak Girdle dia jer...harga RM68 jangan riso mampu milik punya...Pls rajin2 pakai2 dan sapu krim mustajab super hot shila..kita kasi bakar itu lelemaks degil!






0 comments:

Tuesday, June 4, 2013

Kuruskan Badan...Pakai Corset/Gridle?

Bila preggy mesti la badan naik kan kan..same goes to me lah. Tang lengan, badan xnaik mana...tapi peha terasa lah lelemaks terkumpul...Sebab apa? Sebab bila jalan berlaga-laga peha ni hah! Tu jer trend-setting nak tau kalau badan ai naik...heheh...Ngeriiiii....Tak seksi beb. Mwahahahaha...

So time berpantang nanti harus lah kuruskan balik peha drumstick nih. Haiyooo tak mau lah peha gemuks cenggini, tak best lah nak jalan terasa2 peha berlaga.

Mak x mampoo nak beli PB bagai...lagipun xmau nanti hangat2 tahi hayam...beli mahal2 pakai kejap..membazir amalan syaiton kan...So alternatif lain, nak cari girdle yg ok ikut majoriti. Tanya kawan2, dorang suggest girdle cosway...Corset xpakai sebab badan xnaik, so nak kempiskan tummy and kecikkan peha that's why nak cari girdle jer...Hat Cosway cenggini punya...


Wahhh mantap kans?? Mihmihmih....sebelah  kanan tu corset cosway...ai nak Girdle dia jer...harga RM68 jangan riso mampu milik punya...Pls rajin2 pakai2 dan sapu krim mustajab super hot shila..kita kasi bakar itu lelemaks degil!






No comments: