Wednesday, October 7, 2015

Sisters Gathering

Hemo hemo tora datang lagi....ekekeke

Hakak nak update la pasal gathering geng sisters hakak. Siapa geng sisters ni? Kenapa sisters?

Geng sisters hakak ni asalnya kawan2 forum Ratuhati. Lamaa jugak dah ukhuwah kami ada la 7-8tahun gitu. Dr forum..bawak ke fb bawak ke whatsapp telegram bawak ke gathering. Dulu ramaiii...last2 tinggal yg bape kerat ni jer lah. Kami namakan sisters sebab kami anggap dh macam adik beradik. Too much stories and secret kami kongsi bersama. Even ada hal2 dan rahsia yg adik beradik sendiri pon xtau.

Sometimes ada juga arguement, tak sependapat, ejek mengejek (gurau senda). tapi macam adik beradik kan lepas tu lupa n berbaik semula and hakak personally takkan amik hati sebab hakak tau sisters xde maksud nak sakit kan hati sesapa. Love you all sisters. Moga ukhuwah kita sampai ke anak cucu...hingga akhir hayat insyaallah.

Ni gambar gathering kami 12 September 2015 aritu. Happy sangat dapat jumpa lagi ramai2 camni... luv u all ketat2

#gengsisters
#lovelillahitaala
#gatheringraya2015

Kualiti gambar teruk nau pulak amik dr hp jer.

0 comments:

Wednesday, October 7, 2015

Sisters Gathering

Hemo hemo tora datang lagi....ekekeke

Hakak nak update la pasal gathering geng sisters hakak. Siapa geng sisters ni? Kenapa sisters?

Geng sisters hakak ni asalnya kawan2 forum Ratuhati. Lamaa jugak dah ukhuwah kami ada la 7-8tahun gitu. Dr forum..bawak ke fb bawak ke whatsapp telegram bawak ke gathering. Dulu ramaiii...last2 tinggal yg bape kerat ni jer lah. Kami namakan sisters sebab kami anggap dh macam adik beradik. Too much stories and secret kami kongsi bersama. Even ada hal2 dan rahsia yg adik beradik sendiri pon xtau.

Sometimes ada juga arguement, tak sependapat, ejek mengejek (gurau senda). tapi macam adik beradik kan lepas tu lupa n berbaik semula and hakak personally takkan amik hati sebab hakak tau sisters xde maksud nak sakit kan hati sesapa. Love you all sisters. Moga ukhuwah kita sampai ke anak cucu...hingga akhir hayat insyaallah.

Ni gambar gathering kami 12 September 2015 aritu. Happy sangat dapat jumpa lagi ramai2 camni... luv u all ketat2

#gengsisters
#lovelillahitaala
#gatheringraya2015

Kualiti gambar teruk nau pulak amik dr hp jer.

No comments: