Thursday, November 21, 2013

Rahsia Kurus dan Selim. Chewahh

Okeh dgn gumbira hati lepas 3bulan setengah lepas bersalin I get back my pre pregnancy weight (berat sebelum mengandung). Ai kembali kepada angka 48...yeehaaa. Berat sblum bersalin 65kg...mokmok tak ai?? Ahahahah 17kilo ko naik sama mcm ngandungkn Myra dulu...

Sekarang suar keje sume dh longgar tapi berat sama mcm dolu..adekah pinggang sudah mengecil pulak? Xukur plak pinggang ni. I concern pada berat jer. Rahsia xde lah sgt...I do believe breastfeeding bnyk bantu dlm penurunan berat ni. Then amik Lecithin dan Alfalfa...mungkin bantu jugak. Org sibuk beli supplement banyak kn susu ahkak sibuk bli supp pecahkan lemak...hehehee.

Ye lah kn ai skeptikal sikit produk bnyk kn susu ni. Yg penting rajin nyusukan ank..rajin pam berbalik pd rules demand supply. Klu mkn 10botol supp bnyk kan susu tapi mak nye malas nk pam susu kt ofis xde hasil gak. Betul x betul x?

Dulu xbape kisah pasal produk Shaklee ni..tapi bila lepas brsalin Nayl sebulan berat masih 55kg...mihmihmih. Ai pon tanye mentor nak kurusss kak nk kurusss. Hahah so dia lah advise amik Lecithin dan Alfalfa. So far walaupun penurunan idak lah mendadak sgt..tapi menten dah skrg. Then jgn lupa eksesais la sesikit yer..kuar kn peluh tu. Bnyk kan sikit berjalan okeh...

Ok lah tu jer rahsia nye...kalau nk tips kurus dan penjagaan pemakanan khas utk ibu BF lagi...contact2 la ai yer... ibu bf pon bole diet tau tapi diet yg sihat. Nanti la free2 ai share on next entry. Sape2 nk consume shaklee n perlukan konsultansi bole la contact2 ai yer di no ni. 0149786771.
Ok bai.

2 comments:

nonton flim online said...

makasi info Rahsia Kurus dan Selim nya bos...
sangat membantu ...

olie fazlia said...

Setuju... memang slim menyusu.. saya pun..

Thursday, November 21, 2013

Rahsia Kurus dan Selim. Chewahh

Okeh dgn gumbira hati lepas 3bulan setengah lepas bersalin I get back my pre pregnancy weight (berat sebelum mengandung). Ai kembali kepada angka 48...yeehaaa. Berat sblum bersalin 65kg...mokmok tak ai?? Ahahahah 17kilo ko naik sama mcm ngandungkn Myra dulu...

Sekarang suar keje sume dh longgar tapi berat sama mcm dolu..adekah pinggang sudah mengecil pulak? Xukur plak pinggang ni. I concern pada berat jer. Rahsia xde lah sgt...I do believe breastfeeding bnyk bantu dlm penurunan berat ni. Then amik Lecithin dan Alfalfa...mungkin bantu jugak. Org sibuk beli supplement banyak kn susu ahkak sibuk bli supp pecahkan lemak...hehehee.

Ye lah kn ai skeptikal sikit produk bnyk kn susu ni. Yg penting rajin nyusukan ank..rajin pam berbalik pd rules demand supply. Klu mkn 10botol supp bnyk kan susu tapi mak nye malas nk pam susu kt ofis xde hasil gak. Betul x betul x?

Dulu xbape kisah pasal produk Shaklee ni..tapi bila lepas brsalin Nayl sebulan berat masih 55kg...mihmihmih. Ai pon tanye mentor nak kurusss kak nk kurusss. Hahah so dia lah advise amik Lecithin dan Alfalfa. So far walaupun penurunan idak lah mendadak sgt..tapi menten dah skrg. Then jgn lupa eksesais la sesikit yer..kuar kn peluh tu. Bnyk kan sikit berjalan okeh...

Ok lah tu jer rahsia nye...kalau nk tips kurus dan penjagaan pemakanan khas utk ibu BF lagi...contact2 la ai yer... ibu bf pon bole diet tau tapi diet yg sihat. Nanti la free2 ai share on next entry. Sape2 nk consume shaklee n perlukan konsultansi bole la contact2 ai yer di no ni. 0149786771.
Ok bai.

2 comments:

nonton flim online said...

makasi info Rahsia Kurus dan Selim nya bos...
sangat membantu ...

olie fazlia said...

Setuju... memang slim menyusu.. saya pun..