Monday, December 30, 2013

Impian Kami 2014

Lagi sehari tutup lah tirai 2013 ini dan buka pula tirai 2014. Pada ku 2013 tahun yg sangat2 biziiiii. Dari segi workload dan juga family.

Perkara pertama utk tahun 2014 nanti ni kami sedang sibuk buat persiapan. Dalam masa sebulan lagi...insyaallah jika lancar semua nya impian kami utk 'ke sana' akan tercapai. Sekarang tengah sangat2 sibuk buat persiapan urusan visa, flight tickets, kursus dan sebagai nya. Semoga Allah permudahkan segala urusan2 kami sebelum berangkat nanti. Maklum lah first-timer kan. Banyak jugak kami study2 tanya rakan2 dan saudara2.

Jauh disudut hati sangatttt tak sabar dah. Benar lah kata rakan2 jika kita betul2 punya niat utk ke sana insyaallah Allah akan buka pintu rezeki luas2.

Lepas dapat visa semua , dan selesai urusan insyaallah akan update di blog segala tips2 moga berguna untuk readers yg lain.

Ok bai.

1 comments:

Shaklee said...

Salam Shila

kak Salwa ni


akak tercari2 blog awak

google nama awak : Ashila Izz

baru jumpa

tahniah sebab dah pegi umrah

doakan akak pun ada rezeki untuk ke sana ya


Monday, December 30, 2013

Impian Kami 2014

Lagi sehari tutup lah tirai 2013 ini dan buka pula tirai 2014. Pada ku 2013 tahun yg sangat2 biziiiii. Dari segi workload dan juga family.

Perkara pertama utk tahun 2014 nanti ni kami sedang sibuk buat persiapan. Dalam masa sebulan lagi...insyaallah jika lancar semua nya impian kami utk 'ke sana' akan tercapai. Sekarang tengah sangat2 sibuk buat persiapan urusan visa, flight tickets, kursus dan sebagai nya. Semoga Allah permudahkan segala urusan2 kami sebelum berangkat nanti. Maklum lah first-timer kan. Banyak jugak kami study2 tanya rakan2 dan saudara2.

Jauh disudut hati sangatttt tak sabar dah. Benar lah kata rakan2 jika kita betul2 punya niat utk ke sana insyaallah Allah akan buka pintu rezeki luas2.

Lepas dapat visa semua , dan selesai urusan insyaallah akan update di blog segala tips2 moga berguna untuk readers yg lain.

Ok bai.

1 comment:

Shaklee said...

Salam Shila

kak Salwa ni


akak tercari2 blog awak

google nama awak : Ashila Izz

baru jumpa

tahniah sebab dah pegi umrah

doakan akak pun ada rezeki untuk ke sana ya